Direct contact 053-7676020

Leefstijlcoaching

Wat vind jij belangrijk? Een veel gehoord antwoord is gezondheid, maar hoeveel tijd en energie steken we daadwerkelijk in onze gezondheid?

Sport-/beweegmomenten plannen, aandacht voor gezonde voeding, dingen doen die jij belangrijk en zinvol vindt, tijd maken voor jezelf of je sociale contacten. Dit zijn allemaal zaken die bijdragen aan een goede gezondheid.

Ben je “druk, druk, druk” of heb je een goede balans te pakken? Qua tijd die je in jezelf, in anderen en in je werk investeert. Onze leefstijlcoaches zijn gespecialiseerd in gedragsverandering en kunnen je helpen om de eerste stap(jes) of stappen te zetten richting een gezondere leefstijl.

Om het gesprek hierover aan te gaan maakt de coach o.a. gebruik van het spinnenweb ‘Positieve Gezondheid’ of het Leefstijlroer om inzichtelijk te maken waar voor jou de belangrijkste uitdaging ligt.Onze leefstijlcoaches en locaties

Voor leefstijlcoaching kunt u terecht op onze locatie Sportcentrum Universiteit Twente.

Op onze teampagina vindt u een overzicht van onze collega’s, hier vindt u ook aanvullende informatie over onze leefstijlcoaches.


Tarieven en vergoeding

Voor tarieven klik hier.


Geïnteresseerd in leefstijlcoaching?

Individueel, vanuit een bedrijf of organisatie geïnteresseerd in leefstijlcoaching of een leefstijlcheck, neem dan contact op via 053-7676020 of info@topvormtwentwente.nl. De leefstijlcoaching of leefstijlchecks kunnen ook online plaatsvinden.

Leefstijlcoaching in Enschede

Voor leefstijlcoaching in Enschede kunt u terecht op onze locatie Sportcentrum Universiteit Twente.


Leeftsijlcoaching voor medewerkers Universiteit Twente


English 

Maak een afspraak / Make an appointment