Direct contact 053-7676020

RSQ1

Maak een afspraak

De RSQ1 is een innovatief medisch hulpmiddel dat in combinatie met functionele oefeningen door middel van elektrostimulatie bijdraagt aan het sneller en beter herstel na bijvoorbeeld een knieoperatie of een peesontsteking. Bovendien wordt het ook met succes ingezet als ondersteuning van krachttraining, ter bevordering van de flexibiliteit of om sneller te herstellen van inspanning.

Hoewel de RSQ1 in eerste instantie ontwikkeld is voor toepassing in de sportwereld, heeft het volledig veilige en goedgekeurde apparaat zich inmiddels ook bewezen als prima behandelmogelijkheid binnen de reguliere fysiotherapiepraktijk. Met name bij het weer opbouwen van kracht na een knie- of heupoperatie. 

Daarom hebben wij de RSQ1 ook omarmd voor onze praktijk. Onze fysio’s zijn gecertificeerd en dus volledig bevoegd om de RSQ1 in te zetten in onze behandelprogramma´s.


RSQ Enschede


Onze fysiotherapeuten en locaties

Voor een RSQ1 behandeling kunt u terecht op onze locatie Sportcentrum Universiteit Twente.

Op onze teampagina vindt u een overzicht van onze collega’s, hier vindt u ook aanvullende informatie over onze fysiotherapeuten.


Tarieven en vergoeding

Jaarlijks worden de tarieven voor fysiotherapiebehandeling bepaald. De huidige tarieven vindt u hier.

Een RSQ1 behandeling valt onder reguliere fysiotherapie en wordt vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor vergoeding? Een overzicht vindt u hier.


Een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij trachten u zo spoedig mogelijk in te plannen voor uw behandeling.

Hiervoor kunt u ons telefonisch benaderen of meld u aan via het online aanmeldformulier.

Bel ons: 053-7676020

 

 

 

Fysiotherapie in Enschede

Voor fysiotherapie in Enschede kunt u terecht op de volgende locaties.

Sportcentrum Universiteit Twente
Saxion Hogeschool

Fysiotherapie in Lattrop

Voor fysiotherapie in Lattrop kunt u terecht op de volgende locatie.

Lattrop

Maak een afspraak / Make an appointment