Direct contact 053-7676020

Leefstijlcoaching

We willen het allemaal wel, onze huidige leefstijl inruilen voor een meer duurzame en gezondere. Maar, wees eerlijk, de meesten van ons gaat dat niet zo makkelijk af. Leefstijlcoaching helpt u hierbij!

De leefstijlcoach is de fysio die is opgeleid en toegerust om jouw verandering van leefstijl optimaal in goede banen te leiden.
Dat alles vanuit het thema ´positieve gezondheid´. Wat betekent dat je gezondheid zo breed als maar kan wordt bezien. Vanuit maar liefst zes deelgebieden: lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen en dagelijks functioneren.  

Juist die brede benadering maakt het mogelijk om, tegen de achtergrond van je huidige leefstijl in te zoomen op, hoe specifiek ook, jouw leefstijlwensen voor een gezondere en meer duurzame toekomst.

Voor tarieven klik hier.

Geïnteresseerd in leefstijlcoaching?

Individueel, vanuit een bedrijf of organisatie geïnteresseerd in leefstijlcoaching of een leefstijlcheck, neem dan contact op via 053-7676020 of info@topvormtwentwente.nl. Ook online doen wij coaching en checks op afstand om ook in deze tijd voor iedereen klaar te staan.

Leefstijlcoach fysio Enschede Hengelo