Direct contact 053-7676020

Leefstijlcoaching

Wat vind jij belangrijk? Een veel gehoord antwoord is gezondheid, maar hoeveel tijd en energie steken we daadwerkelijk in onze gezondheid?

Sport-/beweegmomenten plannen, aandacht voor gezonde voeding, dingen doen die jij belangrijk en zinvol vindt, tijd maken voor jezelf of je sociale contacten. Dit zijn allemaal zaken die bijdragen aan een goede gezondheid.

Ben je “druk, druk, druk” of heb je een goede balans te pakken? Qua tijd die je in jezelf, in anderen en in je werk investeert. Onze leefstijlcoaches zijn gespecialiseerd in gedragsverandering en kunnen je helpen om de eerste stap(jes) of stappen te zetten richting een gezondere leefstijl.

Om het gesprek hierover aan te gaan maakt de coach o.a. gebruik van het spinnenweb ‘Positieve Gezondheid’ of het Leefstijlroer om inzichtelijk te maken waar voor jou de belangrijkste uitdaging ligt.

Voor tarieven klik hier.

Geïnteresseerd in leefstijlcoaching?

Individueel, vanuit een bedrijf of organisatie geïnteresseerd in leefstijlcoaching of een leefstijlcheck, neem dan contact op via 053-7676020 of info@topvormtwentwente.nl. Ook online doen wij coaching en checks op afstand om ook in deze tijd voor iedereen klaar te staan.

Leefstijlcoach fysio Enschede Hengelo
Maak een afspraak / Make an appointment