Direct contact 053-7676020

Leefstijlcheck

Een preventieve leefstijlcheck geeft een goed beeld van iemands algemene gezondheid. Hoe is de algemene gezondheid, zijn er gezondheidsrisico’s of problemen?

Tijdens de leefstijlcheck wordt een beeld gevormd van de algemene gezondheid, denk hierbij aan fitheid en mentaal welbevinden. Hoe is de algemene gezondheid, zijn er obstakels en hoe zijn de gezondheidswaarden? Door deze met de leefstijlcoach te bespreken kunnen mogelijke gezondheidsrisico’s worden gesignaleerd.

Een leefstijlcheck kan aangepast worden aan uw specifieke doelen en aan uw organisatie.

Waar bestaat de leefstijlcheck uit?

Een leefstijlcheck duurt 60 minuten en bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk;

 1. Vragenlijsten
  Een week voor de leefstijlcheck ontvang je een mail via Fysioroadmap met de titel: Je leefstijlcoach heeft een vragenlijst voor je klaargezet. Deze email bevat 2 vragenlijsten en dienen uiterlijk een dag voor de check digitaal ingevuld te worden.
 2. Fysieke metingen
  – Bloeddruk
  – (rust)Hartslag
  – Buikomvang
  – Bloedonderzoek (cholesterol / glucose)
  – Vetpercentage
  – Body Mass Index
 3. De check wordt afgesloten met een gesprek met de leefstijlcoach. Hierbij worden de resultaten van de vragenlijsten en fysieke metingen besproken.

Aan de hand van de resultaten zal de leefstijlcoach kijken of een verandering wenselijk is en hoe dit gerealiseerd kan worden. Gezamenlijk bepalen jullie de persoonlijke doelen en bespreken jullie hoe deze te bereiken.
Indien wenselijk kan er een vervolgafspraak gepland worden.

Geïnteresseerd?

Individueel, vanuit een bedrijf of organisatie geïnteresseerd in leefstijlcoaching, of een leefstijlcheck, neem dan contact op via 053-7676020 of info@topvormtwentwente.nl. Ook online doen wij coaching en checks op afstand om ook in deze tijd voor iedereen klaar te staan.

Maak een afspraak / Make an appointment