Direct contact 053-7676020

Podologie

Bij lichamelijke klachten kunnen aangepaste zolen een aanvulling zijn op de behandeling. De podoloog zal middels lichamelijk onderzoek en een bewegingsanalyse een voor u op maat gemaakte therapeutische zool maken. Afhankelijk van het beoogde doel zal de zool een ondersteunende of sturende werking hebben.

Hoewel zolen een uitkomst kunnen bieden bij voetklachten, kunnen ze ook ingezet worden bij enkel, knie, heup of rugklachten. Tevens kan een aangepaste zool preventief ingezet worden om klachten te voorkomen.

Tijdens het aanmeten en het maken van de zolen wordt rekening gehouden met intensiteit van gebruik, zodat ze voor zowel dagelijks leven, werk als sport geschikt zijn.

Onze podologen werken in Lattrop, Groenlo en op de locatie Sportcentrum UT.


Onze podologen en locaties

Voor podologie kunt u terecht op onze locaties in Enschede en Lattrop. Dit biedt u een ruime keus in een voor u praktische locatie.

Op onze teampagina vindt u een overzicht van onze collega’s, hier vindt u ook aanvullende informatie over onze fysiotherapeuten.Tarieven en vergoeding

Jaarlijks worden de tarieven voor podologie bepaald. De huidige tarieven vindt u hier.

Podologische zolen worden vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Vergoeding voor het onderzoek verschilt per zorgverzekeraar. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor vergoeding? Een overzicht vindt u hier.


Een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor podologie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij trachten u zo spoedig mogelijk in te plannen voor uw behandeling.

Hiervoor kunt u ons telefonisch benaderen of via het online aanmeldformulier op de hoofdpagina.


 

 

Podologie in Enschede

Voor podologie in Enschede kunt u terecht op de volgende locatie.

Sportcentrum Universiteit Twente

Podologie in Lattrop

Voor podologie in Lattrop kunt u terecht op de volgende locatie.

Lattrop

Maak een afspraak / Make an appointment