Direct contact 053-7676020

Podologie

De registerpodoloog is een specialist op gebied van voetproblemen en lichaamshouding. De registerpodoloog helpt u om klachtenvrij te lopen, wandelen, sporten, bewegen en werken door uw klachten grondig te onderzoeken en een behandeling specifiek voor uw situatie voor te stellen. Hierbij past zij de nieuwste technologie en wetenschappelijke inzichten toe.Met welke klachten kunt u bij de registerpodoloog terecht?

  • Pijn in of onder de voet
  • Vermoeidheid, stijfheid, een branderig gevoel of gevoelloosheid in de voet
  • Een afwijkende vorm of stand van de voet
  • Verminderde beweeglijkheid of functioneren van de voet
  • Teenklachten
  • Achillespees- en/of scheenbeenklachten
  • Problemen met staan, lopen of sporten
  • Sportblessures

Ook knie-, heup- of rugproblemen komen vaak voort uit de voeten. Een afwijkende stand of afwikkeling van de voet veroorzaakt bijvoorbeeld vaak een verkeerde belasting van uw spieren en gewrichten. Veel mensen lopen onnodig lang door met pijnlijke voeten of houdings- en bewegingsklachten. Veel klachten verdwijnen niet vanzelf en verergeren juist vaak waardoor bewegen, sporten of werken pijnlijk is en de kans op uitvallen groter wordt. Een registerpodoloog helpt u verder, zodat u weer goed kunt lopen, bewegen, sporten en werken.


Onze podologen en locaties

Voor podologie kunt u terecht op onze locaties in Enschede en Lattrop. Dit biedt u een ruime keus in een voor u praktische locatie.

Op onze teampagina vindt u een overzicht van onze collega’s, hier vindt u ook aanvullende informatie over onze fysiotherapeuten.Tarieven en vergoeding

Jaarlijks worden de tarieven voor podologie bepaald. De huidige tarieven vindt u hier.

Podologische zolen worden vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Vergoeding voor het onderzoek verschilt per zorgverzekeraar. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor vergoeding? Een overzicht vindt u hier.


Een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor podologie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij trachten u zo spoedig mogelijk in te plannen voor uw behandeling.

Hiervoor kunt u ons telefonisch benaderen of via het online aanmeldformulier op de hoofdpagina.


 

 

Podologie in Enschede

Voor podologie in Enschede kunt u terecht op de volgende locatie.

Sportcentrum Universiteit Twente

Podologie in Lattrop

Voor podologie in Lattrop kunt u terecht op de volgende locatie.

Lattrop

Maak een afspraak / Make an appointment