Direct contact 053-7676020

Algemene fysiotherapie

Voor gewrichtsklachten, spierklachten of blessures. Maar ook om te herstellen na een ongeluk of een operatie. Dan wel voor een goede houding. Voor alles wat je nodig hebt om weer optimaal te kunnen of optimaal te blijven functioneren kunt u bij ons voor fysiotherapie terecht.Fysiotherapie is een uitstekende behandelmethode voor klachten aan uw bewegingsapparaat. Aan de hand van uw verhaal en een lichamelijk ondezoek, kan de fysiotherapeut achterhalen waar uw klachten vandaan komen. In overleg met u wordt de behandeling bepaald en gezamenlijk gewerkt aan uw herstel.


Onze fysiotherapeuten en locaties

Voor algemene fysiotherapie kunt u op al onze locaties terecht, in Enschede, Hengelo en Lattrop. Dit biedt u een ruime keus in een voor u praktische locatie.

Op onze teampagina vindt u een overzicht van onze collega’s, hier vindt u ook aanvullende informatie over onze fysiotherapeuten.Tarieven en vergoeding

Jaarlijks worden de tarieven voor fysiotherapiebehandeling bepaald. De huidige tarieven vindt u hier.

Fysiotherapie wordt vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor vergoeding? Een overzicht vindt u hier.


Een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij trachten u zo spoedig mogelijk in te plannen voor uw behandeling.

Hiervoor kunt u ons telefonisch benaderen of meld u aan via het online aanmeldformulier.


 

 

Fysiotherapie in Enschede

Voor fysiotherapie in Enschede kunt u terecht op de volgende locaties.

Sportcentrum Universiteit Twente
The Gallery
Saxion Hogeschool

Fysiotherapie in Lattrop

Voor fysiotherapie in Lattrop kunt u terecht op de volgende locatie.

Lattrop

Maak een afspraak / Make an appointment