Direct contact 053-7676020

Haptotherapie

Maak een afspraak

Eerdere ervaringen in het leven kunnen van grote invloed zijn op het dagelijkse leven. Denk hierbij aan: stress, angst, aanhoudende lichamelijke klachten, relatieproblemen, burn-out, depressieve gevoelens, agressie of intimiteitsproblemen. Haptonomie kan hierbij helpen. Door samen met de haptonoom te kijken naar hoe u omgaat met- en stilstaat bij gevoelens, gedachten en gedrag.

Haptotherapie is een persoonsgerichte therapie. Het houdt zich bezig met het bewust worden en ontwikkelen van het gevoelsleven. De haptotherapeut kijkt tijdens de sessies hoe u omgaat met- en stilstaat bij bepaalde gevoelens, gedachten en gedrag. Tijdens de haptotherapie gebruikt de haptonoom verschillende bewegingsvormen, gespreks- en fysieke technieken om dit in kaart te brengen. Door in een veilige setting te oefenen met nieuwe ervaringen en keuzes leert de hapotherapeut u hoe u dit kunt toepassen in het dagelijkse leven.  

Wij bieden haptotherapie en haptonomische coaching aan jeugd, adolescenten en volwassenen. Dit kan individueel of in relatieverband. 


Haptotherapie Enschede


Ons team en locaties

Voor haptotherapie of haptotherapeutische coaching kunt u op onze locatie in Enschede Sportcentrum Universiteit Twente terecht.

Op onze teampagina vindt u een overzicht van onze collega’s, hier vindt u ook aanvullende informatie over ons team.


Tarieven en vergoeding

Jaarlijks worden de tarieven voor haptotherapie bepaald. De huidige tarieven vindt u hier.

Haptotherapie wordt vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor vergoeding? Een overzicht vindt u hier.


Haptotherapie Enschede


Een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor haptotherapie of haptonomische coaching? Neem dan gerust contact met ons op. Wij trachten u zo spoedig mogelijk in te plannen voor uw behandeling.

Hiervoor kunt u ons telefonisch benaderen of meld u aan via het online aanmeldformulier.

Bel ons: 053-7676020

Haptotherapie in Enschede

Voor haptotherapie kunt u terecht op de volgende locatie.

Sportcentrum Universiteit Twente

 

Maak een afspraak / Make an appointment