Direct contact 053-7676020

Sportfysiotherapie

Maak een afspraak

Of je nu een recreatieve sporter of een topsporter bent, als het gaat om terugkomen na een blessure of operatie ben je bij onze sportfysiotherapeuten in de meest deskundige handen. Vanuit hun ruime ervaring met het screenen, diagnosticeren en behandelen van sport specifieke klachten, zijn zij als geen ander in staat om je eerst ´op te trainen´ naar jouw dagelijkse activiteiten. Daarna kun je tijdens je revalidatie meer en meer toe te werken naar jouw sport specifieke belasting en opbouw, met als belangrijkste aandachtspunten uithoudingsvermogen, kracht, lenigheid, coördinatie en snelheid. En natuurlijk, om herhaling te voorkomen, is er ook alle aandacht voor preventieve zorg. 

Sportfysio is binnen Topvorm Twente zonder meer een belangrijk specialisme, dat niet ophoudt bij onze eigen praktijk. Zo werken wij bijvoorbeeld nauw samen met orthopeden in Enschede en Hengelo verbonden aan onder meer het MST, het ZGT en het OCON. 


Onze fysiotherapeuten en locaties

Voor sportfysiotherapie kunt u op al onze locaties terecht, in Enschede, omgeving Hengelo en Lattrop. Dit biedt u een ruime keus in een voor u praktische locatie.

Op onze teampagina vindt u een overzicht van onze collega’s, hier vindt u ook aanvullende informatie over onze fysiotherapeuten.Tarieven en vergoeding

Jaarlijks worden de tarieven voor fysiotherapiebehandeling bepaald. De huidige tarieven vindt u hier.

Sportfysiotherapie valt onder reguliere fysiotherapie en wordt vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor vergoeding? Een overzicht vindt u hier.


Een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor sportfysiotherapie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij trachten u zo spoedig mogelijk in te plannen voor uw behandeling.

Hiervoor kunt u ons telefonisch benaderen of meld u aan via het online aanmeldformulier.

Bel ons: 053-7676020

 

Fysiotherapie in Enschede

Voor fysiotherapie in Enschede kunt u terecht op de volgende locaties.

Sportcentrum Universiteit Twente
Saxion Hogeschool

Fysiotherapie in Lattrop

Voor fysiotherapie in Lattrop kunt u terecht op de volgende locatie.

Lattrop

Maak een afspraak / Make an appointment