Partners

Als praktijk werken wij nauw samen met diverse instanties en (para)medisch specialisten om optimale zorgverlening te bieden.

Onderstaand een overzicht en introductie van onze samenwerkingscontacten.


Sportpodotherapie Arvadez

Arvadez is een innovatieve (sport)-podotherapiepraktijk die zich onderscheidt door middel van kennis, flexibiliteit, onderzoeksmethodiek en geavanceerde onderzoeksapparatuur. De passie van Arvadez zit hem in het onderzoeken en behandelen van complexe klachten met een diepliggende oorzaak bij sporters maar ook bij niet sporters. Een patiënt kunnen helpen met een probleem die hem beperkt in het dagelijks leven of tijdens het sporten geeft enorm veel voldoening.

Door het gebruik van specifieke meetapparatuur, die in de podotherapie elders niet gebruikt worden, kan Arvadez klachten die al lang aanwezig zijn grondig onderzoeken en vaak de oorzaak naar boven halen. Hierdoor is de therapie die wordt bepaald veel doeltreffender en oorzakelijk gericht.

Ervaart u tijdens het sporten of in het dagelijkse leven klachten aan het bewegingsapparaat dan kan Arvadez u helpen. Samen gaan we op zoek om te achterhalen waar uw klachten vandaan komen om hier vervolgens een passende oplossing voor te vinden en u van uw klachten af te helpen. Bij Arvadez staat u centraal!

Podologie Lattrop

“Hans Muijderman; Fysiotherapie en Podologie Lattrop.

Jarenlange ervaring in en kennis van sportpodologie, sportfysiotherapie, biomechanica, bewegingsanalyses en sport.

Van belang is dat men de juiste sportschoenen heeft die bij uw voeten, uw bewegingspatroon en bij uw sport passen.

Deskundig advies met uitleg welk schoeisel voor u geschikt is en schriftelijk advies voor de sportwinkel.

Een digitale videoregistratie van uw loop –en/of bewegingspatroon met een nauwkeurige analyse daarvan.”

Werkwijze:    – Inventarisatie van klachten of problemen

                        – Statisch en dynamische voetafdruk

                        – Digitale videoregistratie

                        – Inspectie gebruikte schoenen; functionaliteit en slijtage.

                        – Advies en indien nodig maken podologische inlays.

                        – Verslag voor behandeld fysiotherapeut met advisering.

Voedingconditie

Milou Veldhuis is sportdiëtiste en is namens diëtistenpraktijk Voedingconditie werkzaam bij Topvorm Twente.

 Als sportdiëtist begeleid ik onder andere top-, wedstrijd- en recreatieve sporters. Voor advies en vragen over het herstel, het verlagen van het vetpercentage, de opbouw van spiermassa, de verbetering van sportprestaties en het gebruik van supplementen kunt u bij mij terecht.

 Daarnaast kunt u uiteraard ook terecht voor vragen en adviezen over voeding en leefstijl in het algemeen, maar de diëtist is ook breed inzetbaar bij onder meer maag- en darmproblematiek, diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht en ondergewicht.

 Mocht u op een van deze gebieden advies op maat willen dan help ik u graag verder!

 Milou is iedere woensdag vanaf 14.00 uur tot +/- 19.00 uur aanwezig bij Topvorm Twente. Voor een afspraak kunt u bellen naar: 053 203 21 43. Bent u niet in de gelegenheid om te bellen voor een afspraak of heeft u een inhoudelijke vraag? Stuur dan een WhatsApp- of SMS-bericht naar: 06 230 26 761.

Marike ten Oever

Veel mensen zijn tegenwoordig bezig met gezond leven, eten en sporten. De diëtist, een specialist op het gebied van voeding, leefstijl en gezondheid, kan u hierbij het beste adviseren. Laat u daarom eens adviseren door Marike ten Oever. Zij geeft praktisch en eerlijk advies voor verantwoord gebruik van goede/volwaardige voeding.

Samen met u streeft ze naar verandering in uw eetgedrag en gewoonten om een langdurig effect te creëren, in plaats van een tijdelijk dieet te volgen, wat leidt tot het bekende jo-jo effect.

Marike is iedere woensdag ochtend aanwezig op de locatie Topvorm Twente Sportcenturm UT van 8.30 – 12.30 uur.


Medisch Spectrum Twente Orthopedie, Dr L.Govaert

OCON Orthopedische kliniek

Sportmedx