Direct contact 053-7676020

Manuele therapie

Maak een afspraak

Hoofd- en nekpijn, moeite met het bewegen van je nek, nek- en schouderklachten met uitstraling naar de arm(en), hoge rugklachten, lage rugklachten, al dan niet met uitstraling naar de benen. Alles op het terrein van pijnlijke gewrichten en dus van beperkingen van je beweeglijkheid, met name wervelkolom gerelateerde maar ook pols- of knieklachten, dat is hét werkterrein van de manueel therapeut. Inderdaad, in de volksmond wordt de manueel therapeut ook wel eens een tikje oneerbiedig ´kraker´ genoemd. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat tijdens de behandeling een gewricht soms – de ene keer rustig, de andere keer heel snel – met een knakkend geluid wordt bewogen. Om zo de beweeglijkheid te verbeteren en de pijn te dempen. 


Onze fysiotherapeuten en locaties

Voor manuele therapie kunt u terecht in Enschede.

Op onze teampagina vindt u een overzicht van onze collega’s, hier vindt u ook aanvullende informatie over onze fysiotherapeuten.Tarieven en vergoeding

Jaarlijks worden de tarieven voor fysiotherapiebehandeling bepaald. De huidige tarieven vindt u hier.

Manuele therapie valt onder gespecialiseerde fysiotherapie en wordt vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Wilt u weten of hij in aanmerking komt voor vergoeding? Een overzicht vindt u hier.


Een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor manuele therapie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij trachten u zo spoedig mogelijk in te plannen voor uw behandeling.

Hiervoor kunt u ons telefonisch benaderen of meld u aan via het online aanmeldformulier.

Bel ons: 053-7676020

 


 

Fysiotherapie in Enschede

Voor fysiotherapie in Enschede kunt u terecht op de volgende locaties.

Sportcentrum Universiteit Twente
Saxion Hogeschool

Fysiotherapie in Lattrop

Voor fysiotherapie in Lattrop kunt u terecht op de volgende locatie.

Lattrop

Maak een afspraak / Make an appointment