Direct contact 053-7676020

Nieuwe diëtiste bij Topvorm

Nieuws

Nieuwe diëtiste bij Topvorm

Vanuit Voedingconditie is er een nieuwe diëtiste werkzaam op onze locatie in het Sportcentrum van de UT. Babette stelt zich hieronder graag even voor. 

Mijn naam is Babette, sinds januari neem ik het spreekuur over van Maureen. Tevens ben ik ook sinds januari werkzaam bij diëtistenpraktijk Voedingconditie.

Ik ben 1,5 jaar werkzaam als diëtiste en heb ervaring opgedaan in 2 verschillende praktijken. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI), ketenzorg, covid-herstel, afvallen/aankomen en af en toe revalidatie. Zelf heb ik een verdiepende Post-hbo opleiding Voeding & Diabetes afgerond en een opleiding laaggeletterdheid gevolgd. Vanaf half januari ga ik starten met de Post-hbo opleiding Sportdiëtetiek aan de HVA.

Mijn werkwijze in het kort: zeer persoonlijk een leefstijl en voedingsplan ontwikkelen die bij de betreffende hulpvraag aansluit om zo het gedrag rondom voeding duurzaam te veranderen. Dat kan resulteren in minder of verkortere duur van blessures, vergrote fitheid of welzijnsbevordering in het algemeen.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken en met iedereen kennis te maken!

Wil je meer informatie? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk via: info@voedingconditie.nl of bel 053-2032143.

Maak een afspraak / Make an appointment