Direct contact 053-7676020

Nieuwe collega: Fleur Witjes

Nieuws

Nieuwe collega: Fleur Witjes

Hoi! Mijn naam is Fleur en sinds 1 oktober ben ik onderdeel van het team van Topvorm Twente. Ik ben 21 jaar oud en sinds deze zomer afgestudeerd als fysiotherapeut. Mijn afstudeerstage heb ik bij Topvorm Twente afgerond. Hier heb ik het erg naar mijn zin gehad.

Oorspronkelijk kom ik uit Doornenburg. Dit is in de buurt van Arnhem en Nijmegen. De opleiding tot fysiotherapeut heb ik dan ook op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gevolgd. Voor mijn minor, die ik op Saxion in Enschede gevolgd heb, ben ik naar Enschede verhuisd.

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om actief bezig te zijn. Zo heb ik in april, op mijn 21e verjaardag, de halve marathon in Enschede gelopen. Mijn werk als fysiotherapeut ga ik combineren met het organiseren van de 52e Batavierenrace. 

Maak een afspraak / Make an appointment