Direct contact 053-7676020

Nieuwe collega Renee Hof

Nieuws

Nieuwe collega Renee Hof

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Renée Hof, 25 jaar oud en algemeen fysiotherapeut sinds 2019. Via deze weg wil ik me voorstellen als nieuwe medewerker van Topvorm Twente.

Door mijn passie voor turnen is de interesse voor bewegen en de houding van het lichaam altijd al een onderdeel geweest waar ik me mee bezig houdt. Door fysiotherapie te gaan studeren, kan ik nu mensen helpen bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van klachten aan “het bewegingsapparaat” (het lichaam).

We hoeven steeds minder hard te werken met ons eigen lichaam omdat de welvarende economie het ons gemakkelijk maakt. Denk aan auto’s, kant en klare maaltijden en thuiswerken, wat kan zorgen voor minder lichaamsbeweging, ongezond eetgedrag en meer stress gerelateerde klachten.

Daarom vind ik het (her)kennen van signalen van je eigen lichaam, in beweging blijven en het behouden van een gezond balans tussen inspanning en ontspanning erg belangrijk om klachten te voorkomen. Ik kijk er naar uit om samen met het team van Topvorm Twente bij te dragen iedereen op zijn of haar niveau weer optimaal te laten functioneren!

Maak een afspraak / Make an appointment