Direct contact 053-7676020

Nieuwe collega: Lonneke Cantineau

Nieuws

Nieuwe collega: Lonneke Cantineau

Mijn naam is Lonneke Cantineau en sinds 1 februari ben ik onderdeel van het team van Topvorm Twente. Ik ben de nieuwe frontoffice medewerker, dus mij zal je als eerste zien als je de praktijk in het sportcentrum op de UT binnenloopt. Ik ben hier op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag te vinden.


Naast mijn baan hier heb ik nog een eigen bedrijf in osteopathie voor paarden. Ik ben dan ook vaak in mijn vrije uren tussen de paarden te vinden, zo ben ik dagelijks in Oldenzaal bij mijn eigen paard. Als ik daarnaast nog wat tijd over heb hou ik ervan om in de keuken bezig te zijn met bakken.

Ik kijk ernaar uit om onderdeel uit te maken van dit team. Tot snel!

Maak een afspraak / Make an appointment