The Gallery

Sinds 2013 is Topvorm Twente uitgebreid met een dependance in The Gallery. Hier hebben wij de beschikking over 2 ruim ingerichte behandelkamers. Deze locatie richt zich voornamelijk op arbeidsfysiotherapie, maar biedt ook reguliere fysiotherapie aan.
Door onze werkzaamheden voor de Universiteit Twente en Saxion hebben wij uitgebreide ervaring op het gebied van werkplekgerelateerde aandoeningen zoals bijvoorbeeld R.S.I. Wij kunnen adviseren over werkplekaanpassingen en bureau-inrichting of assisteren bij een juiste houding en beweging op de werkplek.

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag: 08:00 – 17:30
Dinsdag en donderdag: 08:00 – 21:30

Orthopedisch sportspreekuur

Iedere dinsdag van 13:30-16:00 is er een gezamenlijk sportspreekuur op de locatie Universiteit Twente, sportcentrum. Dit spreekuur wordt gehouden door een orthopeed (dr. Govaert) en één van onze sportfysiotherapeuten. Het is noodzakelijk om telefonisch een afspraak in te plannen en een verwijzing te hebben van uw huisarts. Voor verdere informatie omtrent het orthopedisch spreekuur kunt u contact opnemen met de praktijk of via het Medisch Spectrum Twente (MST). Eventueel wordt er dan ook een röntgenfoto, echo en/of MRI aangevraagd.

Sportpodotherapeutisch spreekuur

Elke woensdag op de 2e week van de maand is er een spreekuur in samenwerking met sportpodotherapeut Arjan van der Zande en collega Ynze. Dit spreekuur dient voor patiënten die mogelijk baat hebben bij podotherapeutische zorg naast de fysiotherapie behandelingen.
Sportpodotherapeut Arjan van der Zande: www.arvadez.nl

Sportpodoloog

Iedere woensdagmiddag is er op de praktijk ook een sportpodoloog aanwezig:
Podoloog Hans Muijderman: www.sportpodologiehansmuijderman.nl

(Sport)diëtiste

Iedere woensdag is er op de praktijk een (sport)diëtiste aanwezig:
Sportdiëtiste: Milou Veldhuis: info@voedingconditie.nl

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag: 08:00 – 17:30
Dinsdag en donderdag: 08:00 – 21:30

Adresgegevens

The Gallery
Hengelosestraat 500
7521 AN Enschede
(Ondernemingsloket 1.08)

Route en parkeerbeleid