Direct contact 053-7676020

Workshop positieve gezondheid Innovatiehub

Wacht niet op een goede dag, maak er een!

Een goede dag begint met positieve gezondheid. En daar gaan we met deze interactieve workshop mee aan de slag. Waar word jij gelukkig van? Wat gaat er al goed? Zijn er zaken die je graag wilt veranderen? En welke concrete stappen kun je vandaag al zetten?
Dit zijn vragen die je tijdens de workshop ‘Positieve Gezondheid’ gaat onderzoeken en beantwoorden.

Mijn naam is Marco Vlierhaar, ik ben leefstijlcoach en sportfysiotherapeut. In deze twee uur durende workshop krijg jij meer inzicht in jezelf en ontvang je tools om je gezondheid positief te veranderen. Met behulp van positieve gezondheid kun je met kleine én haalbare stappen direct aan de slag om je gezondheid te verbeteren en je doelen te bereiken.  

Namens Topvorm Twente en de Innovatiehub Tubbergen nodig ik je van harte uit bij deze praktische en interactieve workshop. Ik heb er zin in! Op dinsdag 12 december zal deze workshop gegeven worden van 15:30 – 17:30. De exacte locatie wordt binnenkort bekendgemaakt, maar het zal in de omgeving van Tubbergen zijn.

Ben jij geïnteresseerd en wil jij met jouw gezondheid aan de slag ? Meld je dan hier aan via deze link.

Voor het deelnemen aan de workshop is het van belang om alvast de vragenlijst ‘Mijn positieve gezondheid in te vullen, de vragenlijst kun je vinden via deze link. Kies daarvoor de eerste versie ‘Volwassenen’.

  • Lichaamsfuncties – Ik voel me gezond en fit
  • Mentaal welbevinden – Ik voel me vrolijk
  • Zingeving – Ik heb vertrouwen in mijn eigen toekomst
  • Kwaliteit van leven – Ik geniet van mijn leven
  • Meedoen – Ik heb goed contact met andere mensen
  • Dagelijks leven – Ik kan goed voor mezelf zorgen

Na het invullen van de vragenlijst, krijg je een spinnenweb-afbeelding te zien met jouw resultaten. Zorg ervoor dat je dit document downloadt en meeneemt naar de workshop, dit zal namelijk als basis dienen voor onze sessie.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Anne-Fleur Theussing van de Innovatiehub Tubbergen via leren@innovatiehubtubbergen.nl of +31(0)653109131. En anders tot 12 december!

Topvorm Twente  & Innovatiehub Tubbergen

Leefstijlcoaching Enschede
Maak een afspraak / Make an appointment