Direct contact 053-7676020

Consulten op afstand

Onze locaties zijn dan wel open en toegankelijk voor iedereen, consulten op afstand bieden een uitkomst wanneer u niet langs kan komen. Ook op afstand kunnen onze fysio’s u helpen. Via telefoon of videobellen. 

Natuurlijk, de behandelopties bij consulten op afstand zijn beperkter dan bij een ´echt´ één op één fysiek consult.

Maar toch kunnen wij u ook op afstand wel degelijk professioneel advies geven. We kunnen zelfs meekijken en oefeningen aanbieden. Zodoende kunnen we ook zonder fysiek consult aan uw klacht blijven werken.

Physitrack

Wij maken gebruik van het programma Physitrack. Uw therapeut kan een gepersonaliseerd oefenprogramma voor u opstellen. Dit kunt u vervolgens inzien, samen met instructievideo’s en gepersonaliseerde instructie, middels de Physitrack app.

U kunt op elk trainingsmoment feedback geven en dit is direct in te zien door uw therapeut. Zodoende is er optimale controle over de uitvoer en eventuele bijzonderheden die u ervaart.

Kosten van een consult

De kosten van een consult op afstand? Als u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, wordt het gedeclareerd uit uw pakket. Bent u alleen basis verzekerd, dan betaalt u volgens de reguliere tarieven

Een afspraak plannen

Wilt u een consult op afstand plannen, neem dan contact op om een afspraak te maken. Telefonisch of per e-mail. Het handigst is om daarvoor uw eigen therapeut rechtstreeks te benaderen. Via zijn of haar werkmailadres. Dat vindt u op de teampagina op onze website.

Maar het kan ook via de telefoonnummers 053 – 7676020 en 074 – 7676090 of via e-mail info@topvormtwente.nl. 

Maak een afspraak / Make an appointment