Direct contact 053-7676020

Maak kennis met onze nieuwe collega’s!

Nieuws

Maak kennis met onze nieuwe collega’s!

Wellicht hebben jullie één of beide van onze nieuwe collega’s al gezien? Per 01-04 is ons team namelijk uitgebreid met twee ervaren therapeuten! Pim en Willem stellen zich hieronder graag aan jullie voor.

Mijn naam is Pim Weierink en sinds 1 april ben ik onderdeel van het team van Topvorm Twente! Ik ben in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut en daarna direct aan de slag gegaan in Zwitserland, een erg mooie ervaring in een supergaaf land! Na het avontuur in Zwitserland ben ik mijn gaan specialiseren binnen de Manuele therapie, waar ik in 2019 de opleiding heb afgerond aan de SOMT. De laatste jaren heb ik gewerkt bij Fysiotherapie de Brug in Lochem.

In mijn vrije tijd ben ik graag op de tennisbaan of de skipiste, maar lekker hardlopen in de natuur hoort hier ook zeker bij. Op dit moment ben ik nog bezig met mijn vervolgopleiding manuele therapie aan de Vrije Universiteit van Brussel, welke ik dit jaar hoop af te ronden.

Bij Topvorm kunt u mij tegenkomen op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Ik kijk er in ieder geval erg naar uit om onderdeel te zijn van dit jonge team en wie weet tot snel!
Groeten Pim

Mijn naam is Willem Hazelaar en sinds 1 april maak ik ook deel uit van het team van Topvorm Twente. De afgelopen 7 jaar heb ik gewerkt als sportfysiotherapeut in De Achterhoek. Daar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan over enkel-, schouder- en knieklachten bij sporters.
Daarnaast heb ik door mijn eigen passie in de wereld van de krachtsport en crossfit atleten begeleid bij blessures tijdens het wedstrijdseizoen. Zelf heb ik veel sporten beoefend, maar de laatste jaren ben ik met name in de crossfit actief en bij mooi weer zit ik graag op de racefiets. 

Op de maandag, dinsdagavond en donderdag ben ik op het Sportcentrum aan de Universiteit te vinden en op de dinsdagmiddag en vrijdag in Hengelo, in het pand van Dstrct74.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Ik ga graag met je aan de slag, om ervoor te zorgen dat je zonder klachten je favoriete sport weer kan beoefenen.
Graag tot ziens!

Maak een afspraak / Make an appointment