Training Center Twente

Topvorm Twente is sinds oktober 2019 uitgebreid met locatie TCT in de Performance Factory gebouw Oost in Enschede. De uitgebreide trainingsfaciliteiten van Training Center Twente biedt ruime mogelijkheden voor het behandelen van (sport)fysiotherapeutische klachten. De behandelingen worden gekenmerkt door een pro-actief en causaal karakter. Dit houdt in dat uzelf een actief aandeel heeft in het revalidatieproces en dat de behandeling gericht is op de oorzaak van uw klachten.

Al jaren weten vele (top)-sporters de praktijk te vinden, voor zowel preventie als behandeling van blessures. Zo behandelden wij o.a. de Nederlandse ruiterploeg, het voormalig Rabobank-Giant Offroadteam en de nationale jeugdselectie volleybal. Ook zetten wij ons in voor de 38 verschillende sportverenigingen van de Universiteit Twente en zijn wij de fysiotherapeuten van de opleiding Sport en Bewegen. Onze ervaring met verschillende sporten en sportklachten, zorgt ervoor dat wij allround zijn in onze begeleiding.

Hiernaast zijn we sterk in het begeleiden van grote sportevenementen en werken wij onder andere voor de Enschede Marathon, de Batavierenrace, de Twentse Vrouwenloop, de UT Triathlon en de Euros Drienerlo Regatta.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:00-21:00 en zaterdag van 9:00-12:00

Route en parkeerbeleid

Adresgegevens:

Training Center Twente (Performance Factory gebouw Oost)
Hoge Bothofstraat 49,
7511 ZA Enschede
Telefoon: 053-7676020
Email: info@topvormtwente.nl