Sportfysiotherapie Enschede

Topvorm Twente is de grootste en meest gespecialiseerde praktijk in Enschede op het gebied van sportblessures en sportletsels. Wij werken veel samen met orthopeden in de regio, zowel van het MST als het van het ZGT, maar ook van verder weg. Jaarlijks komen er vele patiënten bij ons revalideren na een operatie aan de voorste kruisband. Naast de voorste kruisbandletsels zijn wij ook gespecialiseerd in alle andere orthopedische sportletsels, zoals een scheurtje in de meniscus (meniscusruptuur), botbreuken, operaties aan schouders, maar ook operaties zoals een nieuwe heup of knie.

Onze sportfysiotherapeuten hebben ervaring met het screenen, diagnosticeren en behandelen van sportspecifieke klachten. Het optrainen van patiënten richting de dagelijkse activiteiten is vaak de eerste stap, waarna natuurlijk de sportspecifieke belasting en opbouw plaats moet vinden. Elke behandeling is aangepast op de specifieke tak van sport waarbij de volgende aspecten op de voorgrond zullen staan: uithoudingsvermogen, kracht, lenigheid, coördinatie en snelheid.
Preventieve zorg, dus het voorkomen van herhaaldelijk letsel, staat altijd centraal. Zowel voor de recreatieve sporter als de sporter op topniveau.

Maak gemakkelijk een afspraak via het online aanmeldformulier!