Informatiepagina

Parkeerbeleid

Universiteit Twente sportcentrum
Voor het Sportcentrum zijn parkeerplekken beschikbaar waar u kunt parkeren wanneer u een afspraak heeft bij ons in de praktijk. Voor deze parkeerplaatsen staat een bord vergunning fysiotherapie. Hier mag u dan 1 uur parkeren.
Let op! Er dient wel een parkeerschijf voor het raam te liggen met de aankomst tijd.
The Gallery Universiteit Twente
Bezoekers kunnen parkeren aan de parkeerplaats aan de kant van de Hengelose straat. Bij de slagboom kunt u aanbellen en melden dat u voor Topvorm Twente komt.
Een andere optie is de parkeerplaats aan de Hallenweg.
Saxion Enschede
U kunt parkeren in de wijk rondom Saxion. Houdt u er echter wel rekening mee dat u in dit gebied betaald moet parkeren.
CLUB-LIFE Hengelo
U kunt parkeren op de parkeerplaats van CLUB-LIFE.

Kledingadvies

Het uitgangspunt bij de eerste afspraak is dat de therapeut u goed kan onderzoeken. Het kan zijn dat u zich hiervoor gedeeltelijk moet uitkleden. Houdt hierbij rekening met uw ondergoed keuze en neem eventueel een sportbroekje mee als u zich daar prettiger bij voelt. Indien de klacht erg sportafhankelijk is (bijvoorbeeld bij hardlopen), kan het verstandig zijn om uw sportschoenen mee te nemen.

Afspraak annuleren

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd anders zal deze worden doorberekend aan u. Dit is 70% van het geldende consulttarief. Een niet nagekomen afspraak kan niet in rekening worden gebracht bij uw zorgverzekeraar. Dit is een wettelijke maatregel, waarin ook bepaald is dat zorgaanbieders in de praktijk voor een niet nagekomen afspraak een behandeltarief in rekening mogen brengen.

Vergoeding

Afhankelijk van uw aanvullende verzekering krijgt u de fysiotherapie behandelingen niet, gedeeltelijk of volledig vergoed. Wanneer fysiotherapie niet vergoed wordt door uw zorgverzekeraar worden de kosten bij u persoonlijk in rekening gebracht. U ontvangt hiervoor aan het einde van de maand een factuur per mail. Het bedrag kunt u dan overmaken naar het rekeningnummer wat staat vermeld op de factuur. We verzoeken u de factuur binnen 30 dagen over te maken (zie ook betalingsvoorwaarden). Ook overschrijding van het aantal te vergoeden behandelingen komt voor eigen rekening. De cliënt is zelf verantwoordelijk om op de hoogte te zijn van zijn/haar vergoeding voor fysiotherapie.
Heeft u een AON verzekering dan moet u eerst langs de huisarts voor een verwijsbrief. Klachten die al aanwezig zijn voordat u de AON polis heeft afgesloten, zullen niet door de AON verzekering vergoed worden.
Kijk voor onze actuele tarieven op de volgende pagina: tarieven

Voor overige informatie verwijzen wij u graag naar onze algemene voorwaarden