Update 19-03 betreffende het Corona virus.

Beste patiënten en volgers,

Naar aanleiding van veel gestelde vragen hierbij een praktijkupdate met betrekking tot het Coronavirus!

Allereerst enorm bedankt voor alle steun en begrip die wij tot op heden hebben mogen ontvangen.

Als Topvorm Twente staan wij voor de onmogelijke taak om een keuze te maken tussen persoonlijke en maatschappelijke belangen. Een overweging waarbij ethische én medische normen en waarden worden afgewogen. De keuze van elk individu, zowel patiënt als therapeut, wordt hierin gerespecteerd.

Onze locaties op de Universiteit Twente en Saxion Hogeschool Enschede zijn als onderdeel van het landelijke onderwijssysteem tijdelijk gesloten. Ook zijn de locaties Training Center Twente en CLUB LIFE in Hengelo als sport/fitness faciliteiten tijdelijk gesloten. Hierop hebben wij als praktijk kunnen schakelen met Workspace4you door een tijdelijke locatie te openen in de Performance Factory in Enschede. Hier zijn wij open voor de hoogstnoodzakelijke individuele gevallen waarbij een behandeling niet kan wachten tot 6 april.

Daarnaast zullen wij onze patiënten in de vorm van ‘Fysiotherapie op afstand’ blijven voorzien in zorg. U kunt gebruik maken van behandeling op afstand d.m.v. telefonisch consult of beeldbellen. Op deze manier bieden wij u de mogelijkheid om voorzien te worden in behandelbeleid en fysieke thuisondersteuning (oefen- en trainingsschema’s).

Als paramedici willen wij uiteraard onze verantwoordelijkheid nemen en zorg bieden waar noodzakelijk en mogelijk is. Een ieders gezondheid mag daarbij natuurlijk niet in het geding komen. Daarom volgen wij de voorzorgsmaatregelen zoals die door het RIVM zijn opgesteld.

Weliswaar op afstand op dit moment, vertrouwen wij erop dat u ons bereikt wanneer nodig.

053-7676020
info@topvormtwente.nl

Groeten Team Topvorm