Update 17-03 betreffende het Corona virus De praktijk op de Universiteit Twente sluit morgen vanaf 12:00.

Gezien de huidige ontwikkelingen zien wij ons genoodzaakt onze verantwoordelijkheid te nemen voor uw en onze gezondheid. Wij zullen vanaf woensdagmiddag 18-03 om 12:00 de praktijk volledig gaan sluiten voor fysieke behandelingen van onze patiënten. Hierdoor zullen alle geplande afspraken volledig komen te vervallen vanaf 12:00. In de ochtend zullen wij de geplande consulten door laten gaan en overleggen hoe u verder te helpen.

Wij zullen proberen een ieder persoonlijk te benaderen maar kunnen dit niet volledig garanderen. Mogelijk dat we u op afstand middels een telefonisch consult verder kunnen helpen in uw revalidatie. Daarover meer informatie via onze site https://topvormtwente.nl/consulten-op-afstand/. Wij zullen daarvoor en voor overige vragen uiteraard bereikbaar zijn. Mocht u toch een fysiek consult nodig hebben zijn we bezig om op een externe locatie u te kunnen onderzoeken. Dit geldt voor acute klachten, indien u vastloopt in uw revalidatie en in grote lijnen om de huisartsenzorg te ontlasten.

We hopen op uw begrip in deze, ook voor ons, zeer ongewone situatie.

Hopelijk weer tot snel, in goede gezondheid!

Namens het hele team van Topvorm Twente