Clinic blessurepreventie Topvorm Twente, Where Science meets the Runner

Lesley en Ynze hebben de smaak te pakken! Aanstaande maandag staat er al weer een clinic op het programma, wederom in samenwerking met de Enschede Marathon. Vorig jaar was het ‘Where science meets the runner’ symposium een groot succes. Presentaties van vooraanstaande wetenschappers werden afgewisseld met praktische clinics. Door de vele
positieve reacties van vorig jaar is besloten hier dit jaar een vervolg aan te geven. Op maandag 10 februari zullen tussen 17:30 en 18:30 clinics worden gegeven, deze gaan vooraf aan het symposium. Marti ten Kate en Ingrid Prigge begeleiden de hardloopclinic op de UTrack, Barbara Kerkhof geeft een workshop sportfotografie en Lesley en Ynze begeleiden de clinic blessurepreventie voor hardlopers. Na de clinics verplaatst men zich naar de Waaijer, waar vanaf 19.00 presentaties worden gegeven over onder andere hardlooptechniek, omgang met data uit sporthorloges en over het belang van slaap op onze prestaties.

Een ideale mogelijkheid om je te verdiepen in de wetenschap achter je looptraining, maar ook om gezellig bij te praten met je medelopers. Aanmelden voor het symposium is nog mogelijk via https://www.enschedemarathon.nl/congres-where-science-meets-the-runner/. De blessurepreventie clinic is helaas al vol, maar bij de andere clinics is nog ruimte! Ook inschrijven zonder deelname aan een clinic is mogelijk. Het belooft weer een hele mooie avond te worden!

We zien je graag op maandag 10 februari!