Vacature psychosomatisch fysiotherapeut(e)

Ben jij de psychosomatisch fysiotherapeut die ons team wil komen versterken?

Wij zijn op zoek naar een ondernemende, innovatieve en sportief ingestelde psychosomatisch fysiotherapeut (of in opleiding) om ons team te versterken. Wij verwachten van onze nieuwe collega dat deze communicatief sterk is en in staat is om goed samen te werken met collegae, huisartsen en medisch specialisten.

De werkdagen en –tijden worden in overleg vastgesteld. De vacature betreft 14 uur per week met uitbreidingsmogelijkheden.

Topvorm Twente is een dynamische praktijk die vooral gericht is op de actieve patiënt. Met een team van 14 fysiotherapeuten bieden wij algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie en manuele therapie. De praktijk met 4 vestigingen, in Enschede (Universiteit Twente, Saxion Hogeschool, The Gallery en Performance Factory) en een dependance in Hengelo (CLUB-LIFE), staat bekend om zijn kwaliteit, en samenwerking met verwijzers en specialisten. Wij doen er alles aan om onze patiënten, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk in topvorm te krijgen én te houden.

Voor onze interprofessionele aanpak is een psychosomatisch fysiotherapeut nog de gemiste specialisatie.

Profiel:

Wat kan je van ons verwachten:

  • Een gezellig team van 14 fysiotherapeuten én 2 front- en backoffice medewerksters, met verschillende specialisaties die kennis willen delen en samen willen werken.
  • Een gevarieerd patiënten aanbod, (sport)gerelateerde revalidatie, chronisch pijn patiënten,CANS-klachten, hoofdpijnklachten, ademhalingsproblematiek en arbeid gerelateerde klachten (fysiek en mentaal).
  • Een korte lijn met de verwijzers.
  • Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten.
  • Een ondernemende organisatie waarbij de patiënt centraal en de kwaliteit van behandelen hoog in het vaandel staat.
  • Mogelijkheden je verder te ontwikkelen binnen het vakgebied.

Wat verwachten we van jou:

  • Geregistreerd fysiotherapeut die de master psychosomatiek heeft afgerond of in de laatste fase van de opleiding zit.
  • Zowel zelfstandig als in interprofessioneel teamverband kunnen werken.
  • Je herkent jezelf als een ondernemend persoon, proactief en communicatief vaardig met zowel patiënten, collegae fysiotherapeuten, artsen als externe stakeholders.

Past deze profielschets bij jou en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Stuur een mail met cv naar niki@topvormtwente.nl of johan@topvormtwente.nl.