Nieuwe medewerker Rowan Dobbe

Mijn naam is Rowan Dobbe, ik ben 22 jaar en woon in het mooie Borne.
Sinds begin juli dit jaar ben ik afgestudeerd aan het Saxion in Enschede. Tijdens de stageperiodes ben ik in aanraking gekomen met meerdere soorten fysiotherapie in zowel eerstelijnspraktijken als in het ziekenhuis. Door deze verschillende stages ben ik erachter gekomen dat mijn interesse ligt bij orthopedisch gerelateerde klachten. Daarnaast vind ik het een leuke uitdaging om sporters te begeleiden, met of zonder blessure.

Sinds anderhalf jaar werk ik samen met voetbalvereniging BVV Borne, hier begeleid ik spelers van het eerste elftal. Deze begeleiding bestaat uit het voorkomen en behandelen van sportblessures en op wedstrijddagen komt hier een stuk sportverzorging bij kijken. Bij deze club heb ik zelf ook een aantal jaren in het eerste elftal mogen voetballen. Tegenwoordig probeer ik fit te blijven door hard te lopen en mountainbike ik graag door de bossen met vrienden.

Vanaf september ben ik een aantal dagen in de week aanwezig op de locatie CLUB LIFE in Hengelo en daarnaast zal ik een inloopspreekuur gaan houden in samenwerking met BVV Borne. Ik kijk ernaar uit om jullie te mogen ontvangen in de praktijk!