Onderzoek binnen de praktijk

Hoe handig zou het voor u zijn om online:

  • Uw afspraak te kunnen maken?
  • Advies te kunnen krijgen over uw klacht?
  • Oefeningen voor uw klachten te kunnen zien?
  • Op de hoogte te blijven van Topvorm Twente?
  • Belangrijke weetjes te kunnen lezen?

Twee studenten fysiotherapie gaan voor hun afstudeerproject onderzoek doen naar wat jullie van Topvorm Twente willen zien op social media.

Hieronder een kort voorstelrondje:

Hallo! Wij zijn Manon Klein Teeselink en Dian Kremer, beide derdejaarsstudent fysiotherapie van Saxion in Enschede en wij zullen de komende tijd geregeld in de praktijk te zien zijn. Manon is 21 jaar oud en komt uit Holten. Dian is 20 jaar oud en komt uit Hardenberg. Wij beginnen vervroegd met ons afstudeerproject omdat we tussen het afstuderen door een stage in Zuid-Afrika zullen lopen.

Op dit moment is het project net van start gegaan. Graag zullen we in de toekomst meer van jullie willen weten met betrekking tot de vragen hierboven. Hou de social media van Topvorm Twente in de gaten om op de hoogte te blijven!

Mocht u vragen, opmerkingen of tips hebben dan horen wij dit graag!

Tot ziens in de praktijk!