Let’s move for a better world!

Van 11 t/m 30 maart 2019 kunnen sporters overal ter wereld, hun krachten bundelen en hun fysieke activiteiten doneren. Met deze uitdaging op basis van MOVEs (de meeteenheid van Technogym voor beweging) kun je je eigen buurtgenoten aanzetten tot een betere levensstijl. Wij als specialisten van bewegen ondersteunen deze campagne evenals het mooie doel dat daaraan gekoppeld is.

Met onze samenwerkingspartners Sportcentrum Universiteit Twente, ROC van Twente en de Vital company willen we zoveel mogelijk beweging gaan creëren bij patiënten, studenten, medewerkers van de Universiteit Twente en iedereen die werkzaam is op het kennispark.
Het is de bedoeling om gezamenlijk zoveel mogelijk MOVEs te verzamelen. MOVE’s verzamel je door de MyWellness app te downloaden (zie flyer hieronder) en een account aan te maken via www.mywellness.com/unitwente. Als deelnemers aan de challenge kan je de fysieke activiteiten in de vorm van MOVEs doneren aan het goede doel. Met het totale aantal MOVEs kunnen we prijzen winnen voor het goede doel en daarnaast proberen we zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

Het goede doel is de UT onderzoeksgroep Exo skeleton die voor dwarsleasiepatiënten een exoskelet ontwikkelen en mee willen doen aan de Cybathlon in 2020. Niek de Jonge zal in Zurich de piloot zijn van het exoskelet. Het doel van de Cybathlon 2020 is om het onderzoek naar Exoskelet wereldwijd te promoten en dwarslaesie onder de aandacht te brengen. Naast het sporten en het doneren van de MOVEs is iedere donatie welkom, dit kan via de pagina van het Universiteitsfonds.

Meer informatie via deze link.