Optimaliseer je fietspositie voor het wegseizoen!

 

De temperaturen stijgen langzamerhand dus dat kan maar één ding betekenen; het wegseizoen is weer aanstaande! Tijd om de winterfiets weer in te ruilen voor de koersfiets. Wil je optimaal beginnen aan dit seizoen? Overweeg dan eens een fietspositie analyse bij Topvorm Twente. Onder begeleiding van een fysiotherapeut en tevens gecertificeerd bikefitter wordt in een aantal uur tijd de basis gelegd voor een goede positie op de fiets. Een analyse bij Topvorm Twente bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intake & anamnese
  • Fysieke screening & analyse van bewegen
  • Metingen verschillende lichaamsmaten
  • Afstellen schoenplaatjes
  • Fietspositie analyse met behulp van slowmotion beelden
  • Rapportage van de analyse met eventuele oefeningen per e-mail

In ongeveer 3 uur tijd wordt een volledige fysieke screening gemaakt van het bewegingsapparaat. Op basis van deze uitkomsten werken we naar een comfortabele positie op de fiets die aansluit bij jouw doelen. Meer info over de mogelijkheden? Kijk dan eens op de pagina bikefitting.