Johan Cruyff College en Topvorm Twente gaan intensief samenwerken

Het Johan Cruyff College in Enschede en fysiotherapiepraktijk Topvorm Twente intensiveren hun samenwerking. Onderdeel van de samenwerking zijn de gastlessen van sportfysiotherapeut Niki Gollenbeek. Hij leert de topsporters en –talenten over sportblessures, het voorkomen ervan en het revalidatieproces. 

Samenwerken voor talent
Voor de topsporters en –talenten van het Johan Cruyff College is een snel herstel essentieel. De samenwerking tussen het Johan Cruyff College en Topvorm Twente is dan ook een welkome verbreding van de professionele begeleiding die de studenten krijgen. Dergelijke samenwerkingen hebben volgens het college een positieve werking op de talentontwikkeling van de studenten.

Johan Cruyff College
Het Johan Cruyff College in Enschede, onderdeel van ROC van Twente,  is dé opleider van Twentse topsporters en -talenten. Ze worden er klaargestoomd voor een professionele sportcarrière en volgen daarnaast een mbo-opleiding. Naast een flexibel lesprogramma is er voor elke student persoonlijk begeleiding door professionals.

Topvorm Twente
Fysiotherapiepraktijk Topvorm Twente specialiseert zich in sport gerelateerde klachten en werkt daarbij nauw samen met een groot scala aan specialisten. Met drie vestigingen in Enschede en één in Hengelo (ov) is het één van de grootste sportfysiotherapiepraktijken van Overijssel.

https://hyperlocal.persgroep.nl/data/HAH/5/html5forpc.html?page=3