Nieuwe medewerker Ynze Keulstra

Wederom is het team van Topvorm Twente versterkt, Ynze Keulstra is sinds het einde van de zomer werkzaam binnen onze praktijk. Hij zal zich even kort voorstellen:

Mijn naam is Ynze Keulstra, 22 jaar en sinds september werkzaam bij Topvorm Twente. In juli 2017 ben ik na afronding van mijn stage bij Topvorm Twente afgestudeerd als fysiotherapeut. Naast deze stage heb ik mijn afstudeeropdracht uitgevoerd bij het Roessingh Research & Development, waar ik onderzoek heb gedaan naar de invloed van vermoeidheid op het hardlooppatroon en het effect van spierkrachttraining hierop. De meeste ervaring heb ik dan ook voornamelijk op het gebied van sport gerelateerde klachten en het hardlooppatroon, hardloopblessures en hieraan gerelateerde training. Momenteel werk ik een aantal dagen in de week als fysiotherapeut, begeleid ik medische fitness groepen, verzorg ik verschillende inloopspreekuren en geef ik kracht & conditietraining bij hockeyclub PW. Daarnaast ben ik bezig met een pre-master op de Vrije Universiteit van Amsterdam om te kunnen starten met bewegingswetenschappen. De komende jaren wil ik mijn werkzaamheden als fysiotherapeut en trainer gaan uitbreiden en uiteindelijk verder specialiseren op het gebied van duursport.

Binnen zo’n sportieve omgeving kan ik zelf natuurlijk ook niet achter blijven. In mijn vrije tijd ben ik al heel wat jaren actief als triatleet. Hiervoor maak ik nog dagelijks mijn trainingsuren. Ideaal om fit te blijven, het hoofd leeg te maken en weer ideeën op te doen die ik kan toepassen tijdens mijn werk als fysiotherapeut en trainer.

We komen elkaar vast eens tegen op de praktijk!