Nieuwe medewerker Jan Willem Leidekker

Het team van Topvorm Twente is weer versterkt, Jan Willem Leidekker zal vanaf deze week starten bij de praktijk. Hij zal zich even kort voorstellen:

Mijn naam is Jan Willem Leidekker (1979), fysiotherapeut (2002) en per 3 oktober 2017 als zelfstandig sportfysiotherapeut en manueel therapeut werkzaam bij TopvormTwente op de locatie Saxion aan de M.H. Tromplaan in Enschede.

Op dinsdag, woensdag en vrijdag werk ik als docent fysiotherapie op Saxion en geef vaardigheidsles en begeleiding in leerwerkgroepen aan eerste- en derdejaars studenten. Verder begeleid ik studenten bij hun afstudeerproject en houd ik mij bezig met Innovatie, Preventie en Leefstijl-interventies. Op deze werkdagen bij Saxion kan ik na mijn ingeplande rooster, patiënten behandelen in de praktijkruimte van TopvormTwente op de begane grond van Saxion.
Tevens ben ik hier op donderdagochtend tussen 8:00 en 11:30 uur te vinden.
Als fysiotherapeut heb ik de specialisaties Sportfysiotherapie (2015) en Manuele therapie (2010). Ook de bijscholing in Musculoskeletale Echografie heb ik gevolgd. Hierdoor richt ik mij vooral op orthopedische problematiek (spier, pees, gewrichtsaandoeningen van voornamelijk nek schouder rug heup knie en enkel). Ik ben lid van de netwerken SportFysio-Oost en SchouderNetwerk Twente.
Naast mijn werkzaamheden op Saxion en bij TopvormTwente werk ik als zelfstandig fysiotherapeut binnen Borne samen met de gemeente, eerstelijnszorg en sportverenigingen in de leefstijl-interventie Samen Gezond Actief Borne en binnen de gezonde weken op alle 12 basisscholen in Borne, Hertme en Zenderen als Pit!therapeut en coördinator van het lesprogramma Zit met Pit!
Verder woon ik in Hengelo, ben getrouwd met Evelien en de vader van Iris (2010) en Jinthe (2012).
Kortom, heeft u vragen, advies of behandeling nodig op het gebied van preventie van klachten (chronische aandoeningen en (sport)blessures) en begeleiding bij herstel/revalidatietrajecten van orthopedische problematiek, dan kunt u contact opnemen voor een afspraak met TopvormTwente op telefoonnummer: 053-7676020 of per mail aan Jan Willemjanwillem@topvormtwente.nl