Vacature psychosomatisch fysiotherapeut

Ben jij de psychosomatisch fysiotherapeut die ons team wil komen versterken?
Wij zijn op zoek naar een ondernemende, innovatieve en sportief ingestelde psychosomatisch fysiotherapeut (of in opleiding) om ons team te versterken. We verwachten van onze nieuwe collega dat deze communicatief sterk is, in staat is om goed samen te werken met collegae, huisartsen en medisch specialisten.
De werkdagen en –tijden worden in overleg vastgesteld. De vacature betreft op dit moment 14 uur per week met mogelijkheden tot uitbreiding van uren.
Topvorm Twente is een dynamische praktijk die vooral gericht is op de actieve patiënt. Met een team van 12 fysiotherapeuten bieden wij algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie en manueeltherapie. De praktijk die 3 vestigingen heeft in Enschede (Universiteit Twente, Saxion Hogeschool, The Gallery) en een dependance in Hengelo (CLUB-LIFE) staat bekend om zijn kwaliteit en samenwerking met verwijzers en specialisten. Wij behandelen de patient met een proactief karakter, door samen te werken met collega’s zowel binnen als buiten de praktijk. We doen er alles aan om onze patiënten, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk in Topvorm te krijgen én te houden.

Profiel:
Wat kan je van ons verwachten:
Een gezellig team van 12 fysiotherapeuten met verschillende specialisaties die kennis willen delen en samen willen werken.
Een gevarieerd patiënten aanbod, (sport)gerelateerde revalidatie, chronisch pijn patiënten, CANS klachten, whiplash, hoofdpijnklachten en arbeid gerelateerde klachten (fysiek en mentaal).
Een korte lijn met de verwijzers.
Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten.
Een ondernemende organisatie waarbij de patiënt centraal staat en de kwaliteit van behandelen hoog in het vaandel staat.
Mogelijkheden zich verder te ontwikkelen binnen het vakgebied.

Wat verwachten we van jou:
Geregistreerd fysiotherapeut die de master psychosomatiek heeft afgerond of die in de laatste fase van de opleiding zit.
Zowel zelfstandig als in multidisciplinair teamverband kunnen werken.
Je herkent jezelf in een ondernemend persoon, proactief en communicatief vaardig met zowel patiënten, collegae fysiotherapeuten, artsen en externe stakeholders.

Wil je meer informatie neem dan contact op met Niki Gollenbeek, niki@topvormtwente.nl, 053-7676020.